Pse kemi dëshirë të bëjmë seks me ish-in?

Megjithatë, seksi pas ndarjes mund të sjellë edhe shumë probleme. Nëse njëri prej partnerëve ‘është lënë’, ai mund të shpresojë se seksi do të jetë një arsye për t’u rikthyer përsëri bashkë. Por terapistja e seksit Holly Richmond shprehet se seksi pas ndarjes nuk e shpëton marrëdhënien dhe nëse e bën këtë, me shumë gjasa do të zgjasë vetëm disa javë.

Atëherë pse keni një dëshirë të ndezur për të bërë seks pas ndarjes dhe a është kjo një ide e mirë? Më poshtë do të lexoni shpjegimet e terapistes së seksit.

Pse duam të kemi marrëdhënie seksuale pas ndarjes?

Seksi pas ndarjes nënkupton diçka të ndryshme për këdo. ‘Të bërit seks për herë të fundit mund të ndodh për të celebruar gjithçka që ishte e mirë në një marrëdhënie”, shprehet Richmond. ‘Marrëdhëniet zakonisht mbarojnë për arsye emocionale, jo për ato seksuale, kështu që kjo do të ishte lidhja e fundit rreth diçkaje që ishte e bukur për aq sa zgjati…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *